vybojky-zarovky.cz

Brilliant LED závěsné světlo Entrance s funkcí easydim, Obývací pokoj / jídelna, kov, plast, 22W, Energetická třída: F, P: 120 cm, L: 7 cm

Tento žádaný výrobek Brilliant LED závěsné světlo Entrance s funkcí easydim, Obývací pokoj / jídelna, kov, plast, 22W, Energetická třída: F, P: 120 cm, L: 7 cm od našeho předního výrobce Brilliant snadno seženete zde teď právě za skvělou cenu. Nyní pořídíte jen za 3 889 Kč.
EAN: 04004353359057
Brilliant LED závěsné světlo Entrance s funkcí easydim
Ověřit dostupnost
Značka: Brilliant
3 889

Závěsné LED světlo v barvě hliníku Vstup s funkcí stmívání LED závěsná lampa Entrance je vyrobena z elegantního hliníku a bílé a svým štíhlým designem a moderním pojetím ví, jak inspirovat. Jejich energeticky úsporné LED diody z nich dělají moderní a moderní zdroj světla. Svítidlo je vybaveno mnoha praktickými funkcemi: Na jedné straně je celostní konstrukce při montáži výškově nastavitelná a na druhé straně jsou integrované LED vybaveny funkcí EasyDim. To znamená, že jas stropního světla lze plynule nastavovat pomocí stávajícího nástěnného spínače opakovaným stisknutím. Není vyžadován samostatný stmívač.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky Brilliant