vybojky-zarovky.cz

BANKAMP Karlo stolní lampa bílá/šedá, výška 56cm, Obývací pokoj / jídelna, keramika, len, kov, E27, 60W, L: 35 cm, K: 56cm

Tento zlevněný výrobek BANKAMP Karlo stolní lampa bílá/šedá, výška 56cm, Obývací pokoj / jídelna, keramika, len, kov, E27, 60W, L: 35 cm, K: 56cm od známého výrobce BANKAMP lze pořídit v naší internetové nabídce pořád výhodně. Produkt koupíte teď u nás za 10 182 Kč.
EAN: 04009669037859
BANKAMP Karlo stolní lampa bílá/šedá
Ověřit dostupnost
Značka: BANKAMP
10 182

Stolní lampa Karlo s kovovým zdobeným podstavcem z keramického a lněného stínu Úhlové tvary charakterizují vzhled stolní lampy Karlo. Jeho úhlová základna je vyrobena z keramiky a na každé ze čtyř stran je zdobena dekorativními kovovými aplikacemi. Sedí na kovové základové desce, která stojí na čtyřech malých nohách. Úhlové, obdélníkové stínidlo sedí na chromované konzole v malé vzdálenosti. Je vyrobena z jemné lněné tkaniny, skrz kterou světlo jemně svítí, zatímco svítí přímo nahoru a dolů otvory. Stolní lampa je vybavena textilním kabelem, do kterého je integrován také vypínač. Vysoce kvalitní zpracování a krásný design, stolní lampa Karlo od BANKAMP pozornost jako ušlechtilý světelný zdroj v každé místnosti. U výrobce svítidel BANKAMP , založeného v roce 1947 v Sauerlandu, vznikají prvotřídní světelné kreace v mnoha pracovních krocích pod jednou střechou z vysoce kvalitních materiálů, které BANKAMP také svým velmi zvláštním designem.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky BANKAMP