vybojky-zarovky.cz

Albert Leuchten Soleo otočný a naklápěcí reflektor venkovní, bílá, hliníkový odlitek, borosilikátové sklo, GU10, 50W, K: 16cm

Tento exkluzivní produkt Albert Leuchten Soleo otočný a naklápěcí reflektor venkovní, bílá, hliníkový odlitek, borosilikátové sklo, GU10, 50W, K: 16cm od top značky Albert Leuchten máte možnost sehnat v naší online nabídce za super cenu. Cena již od 4 882 Kč.
EAN: 04007235821383
Albert Leuchten Soleo otočný a naklápěcí reflektor venkovní

Rafinovaný venkovní přisazený reflektor Soleo v bílé barvě Venkovní přisazený reflektor Soleo je vyroben z litého hliníku a borosilikátového skla a je dodáván s montážní deskou. Geniální je zejména to, že jej lze nejen otočit o 45 °, ale také otočit o 360 °. To znamená, že každý roh může být osvětlen. Venkovní nástěnné bodové světlo Soleo je vhodné jako stropní bodové světlo i nástěnné bodové světlo. Ideální pro připevnění k převislým okrajům střechy nebo v průchodech. Nejvyšší standardy kvality – Vyrobeno v Německu Výrobce těchto venkovních světel se může ohlédnout za dlouholetou tradicí – vysoce kvalitní kovové zboží se vyrábí od roku 1864 a společnost vstoupila do podnikání v oblasti osvětlení v 50. letech. Výrobce se vyznačuje trvale vysokou kvalitou – to platí dodnes, jako tomu bylo v počátcích – a aby to bylo možné zaručit, jsou světla vyráběna výhradně v Německu. Kromě toho se používají pouze vybrané materiály, které vydrží drsnější vlivy prostředí a slibují tak dlouhodobé potěšení.

Další produkty od značky Albert Leuchten