vybojky-zarovky.cz

Bover Drop M/36 LED stolní lampa matná bílá, Obývací pokoj / jídelna, hliník, železo, borosilikátové sklo, 3W, P: 12 cm, K: 35.5cm

Hodně povedený kus Bover Drop M/36 LED stolní lampa matná bílá, Obývací pokoj / jídelna, hliník, železo, borosilikátové sklo, 3W, P: 12 cm, K: 35.5cm od top výrobce Bover pohodlně získáte tady teď skutečně levně. Ceny již od 10 644 Kč.
EAN: 08436544896748
Bover Drop M/36 LED stolní lampa matná bílá
Ověřit dostupnost
Značka: Bover
10 644

Elegantní stolní lampa Drop M/36 od společnosti Bover Při navrhování této stolní lampy se designér Christophe Mathieu zaměřil především na detaily, kvalitu světla a jas. Na pracovním stole poskytuje příjemné světlo a vytváří krásnou atmosféru díky stínítku z vysoce kvalitního borosilikátového skla a výkonné LED diodě. Podstavec je vyroben z robustního železa a nahoře je ohnutý, takže stínidlo z něj visí jako kapka. Christophe Mathieu navrhl lampu pro barcelonskou značku Bover, která se vyznačuje vynikající kvalitou a designem orientovaným na současné trendy a zároveň trvanlivým. Společnost založila v roce 1996 Joana Bover a dnes patří k lídrům na trhu v oblasti moderního osvětlení.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Bover