vybojky-zarovky.cz

Foscarini Twiggy Grid LED oblouková lampa, béžová, Kompozitní materiál ze skleněných vláken, PMMA, kov, hliník, 31W, K: 220cm

Super produkt Foscarini Twiggy Grid LED oblouková lampa, béžová, Kompozitní materiál ze skleněných vláken, PMMA, kov, hliník, 31W, K: 220cm od dodavatele kvalitních produktů Foscarini pohodlně získáte u nás nyní trvale výhodně. Levně za cenu 75 563 Kč.
Foscarini Twiggy Grid LED oblouková lampa
Ověřit dostupnost
Značka: Foscarini
75 563

Foscarini Twiggy Grid – oblouková LED lampa pro venkovní použití, výškově nastavitelná Obloukovou LED lampu Twiggy Grid – zde ve verzi venkovní lampy – s optickým a technickým odkazem na ohnutý rybářský prut navrhl průmyslový designér Marc Sadler pro italskou značku svítidel Foscarini. Vizuálně připomíná Twiggy Grid rybářský prut díky tenkému obloukovitému rámu z kompozitního materiálu ze skleněných vláken. A také z technického hlediska si hodně vypůjčil od rybářského prutu. Díky speciálnímu výběru materiálu je oblouková lampa mimořádně flexibilní. Pomocí čtyř protizávaží, která lze umístit do výklenků nad difuzorem, lze rám ohnout směrem dolů a upravit výšku svítidla. Twiggy Grid díky svému síťovému stínítku propouští co nejvíce dopadajícího světla a osvětluje tak poměrně velkou plochu. V roce 2017 přinesla společnost Foscarini na trh verzi Twiggy Grid odolnou proti povětrnostním vlivům, takže tato stále oblíbenější oblouková lampa může nyní svítit i doma na terase nebo ve venkovním hotelovém areálu. K napájení jej lze připojit pomocí zástrčky (IP44) nebo pevným připojením (IP65). V Rakousku narozený návrhář Marc Sadler se usadil v hlavním městě designu Miláně. Ve fázi koncepce nových výrobků se velmi intenzivně zabývá materiály, které chce použít. Již během studií se specializoval na experimenty s plasty a tomuto tématu zůstal věrný dodnes.

Další zboží z kategorie Venkovní osvětlení terasy
Další produkty od značky Foscarini