vybojky-zarovky.cz

Foscarini Rituals 1 semi nástěnné světlo, bílá, Obývací pokoj / jídelna, ručně foukané sklo, kov, E27, 30W, L: 24 cm, K: 34cm

Zajímavý výrobek Foscarini Rituals 1 semi nástěnné světlo, bílá, Obývací pokoj / jídelna, ručně foukané sklo, kov, E27, 30W, L: 24 cm, K: 34cm od známé společnosti Foscarini můžete získat právě zde za super peníze. Pouze nyní za 9 626 Kč.
Foscarini Rituals 1 semi nástěnné světlo
Ověřit dostupnost
Značka: Foscarini
9 626

Nástěnné svítidlo Rituály 1 semi vytváří útulnou atmosféru Kdekoli je polostěnové svítidlo Rituals 1 použito, obohacuje své okolí tlumeným světlem a šíří pocit tepla. Stmívání světla je dosaženo filigránskou strukturou drážek, které se nepravidelně rozprostírají po povrchu svítidla. Tvarované stínidlo je vyrobeno z foukaného skla a jeho půvabný vzor vznikl díky speciální formě. Kovový kroužek na horním konci svítidla dotváří jeho design a svítidlo Rituals díky němu vypadá jako lucerna zasazená do zdi. Nástěnné svítidlo je vyrobeno v manufaktuře benátského výrobce Foscarini a je výsledkem náročného ručního zpracování. Všechna svítidla tohoto výrobce se vyznačují vynikající kvalitou a inovativním a dekorativním designem, který vzniká ve spolupráci s mezinárodně uznávanými designéry. V případě Rituals pověřila společnost Foscarini dvojici designérů Ludovicu a Roberta Palomba, kteří již doplnili sortiment společnosti několika ikonickými svítidly.

Další zboží z kategorie Nástěnná svítidla
Další produkty od značky Foscarini