vybojky-zarovky.cz

Serien Lighting serien.lighting One Eighty Adjustable L, bílá, Obývací pokoj / jídelna, hliník lakovaný, ocel poniklovaná, E27, 100W, K: 25cm

Oblíbený a akční produkt Serien Lighting serien.lighting One Eighty Adjustable L, bílá, Obývací pokoj / jídelna, hliník lakovaný, ocel poniklovaná, E27, 100W, K: 25cm od výrobce s dlouholetou historií Serien Lighting pohodlně získáte nyní pořád výhodně! Nyní za 13 999 Kč.
Serien Lighting serien.lighting One Eighty Adjustable L

Výškově nastavitelné závěsné svítidlo One Eighty Adjustable L z hliníkuJak už název napovídá, závěsné svítidlo One Eighty Adjustable lze kdykoli pohodlně výškově nastavit. Toto závěsné svítidlo, vyrobené v Německu pro společnost serien.lighting, navrhl Yaacov Kaufman, který působí jako profesor průmyslového designu v Jeruzalémě a zároveň je designérem na volné noze pro různé výrobce a jehož výtvory získaly několik ocenění.Stínidlo a vrchlík jsou vyrobeny z hliníku. Odpovídají si tvarem i povrchem, takže se stínidlo zdánlivě odráží od stropu. Ve verzi L je stínidlo větší, takže je v něm místo pro žárovku E27.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky Serien Lighting