vybojky-zarovky.cz

Artemide Cosmic Angel závěsné světlo, chrom, Obývací pokoj / jídelna, hliník, plast, R7s 117.6 mm, 11W, P: 178 cm, L: 80 cm, K: 60cm

Tento zlevněný výrobek Artemide Cosmic Angel závěsné světlo, chrom, Obývací pokoj / jídelna, hliník, plast, R7s 117.6 mm, 11W, P: 178 cm, L: 80 cm, K: 60cm od společnosti s předním postavením na trhu Artemide snadno můžete získat tady teď právě napořád výhodně. Zrovna teď v akci za 67 543 Kč.
EAN: 08052993010100
Artemide Cosmic Angel závěsné světlo
Ověřit dostupnost
Značka: Artemide
67 543

Závěsná lampa Cosmic Angel – sochařská krásaZávěsnou lampu Cosmic Angel navrhl designér a vizionář Ross Lovegrove. Ve svých návrzích se inspiruje přírodou a její krásou i logikou a vytváří symbiózu mezi technologií, materiálovou vědou a inteligentní organickou formou. Přitom vždy nechává své výrobky vyzařovat svůj optimismus a inovativní vitalitu. To se mu podařilo i v případě tohoto uměleckého díla.Organicky vyhlížející zakřivený tvar závěsné lampy má bohatě strukturovaný povrch z vysoce kvalitního hliníku, který je doplněn chromovaným vzhledem. Velké stínidlo se jako list papíru snadno vznáší v místnosti. Dvě kulatá, nenápadná stínidla z něj visí dolů a vyzařují světlo směrem vzhůru. Díky tomu se odráží ve spodní části a příjemně se rozprostírá po celé místnosti.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky Artemide