vybojky-zarovky.cz

EGLO Stropní reflektor Gatebeck, čtvercový, 4-žár., Obývací pokoj / jídelna, ocel, dřevo, E14, 40W, P: 30 cm, L: 30 cm, K: 20.5cm

Kvalitní a oblíbený produkt EGLO Stropní reflektor Gatebeck, čtvercový, 4-žár., Obývací pokoj / jídelna, ocel, dřevo, E14, 40W, P: 30 cm, L: 30 cm, K: 20.5cm značky EGLO jednoduše můžete pořídit právě teď v nabídce ve výhodné akci. Akční cena od 4 122 Kč.
EAN: 09002759490799
EGLO Stropní reflektor Gatebeck
Ověřit dostupnost
Značka: EGLO
4 122

Čtyřžárovkové stropní bodové osvětlení Gatebeck s dřevěným baldachýnem Z obývacího pokoje chodbou do ložnice nebo do pokoje pro mladistvé lze čtyřžárovkové stropní bodové osvětlení Gatebeck instalovat jako stropní světlo nastavitelné variabilně v různých směrech. Se čtyřmi ocelovými stínidly s ochrannými mřížemi a čtvercovým stropem vyrobeným ze světla, přírodního dřeva, se reflektor vejde jak do moderního venkovského stylu s přírodním dřevem, tak i v industriálním stylu. Kromě žárovek může být světlo vybaveno i LED žárovkami, aby se ušetřily náklady na energii. Vhodné žárovky jsou uloženy a lze je přímo současně objednat.

Další zboží z kategorie Bodová světla
Další produkty od značky EGLO