vybojky-zarovky.cz

FEISS Venkovní nástěnné světlo Lighthouse, 29, 2cm, ocel, zinkový tlakový odlitek, mosaz, sklo, E27, 60W, L: 12 cm, K: 29.2cm

Tento velmi žádaný kousek FEISS Venkovní nástěnné světlo Lighthouse, 29, 2cm, ocel, zinkový tlakový odlitek, mosaz, sklo, E27, 60W, L: 12 cm, K: 29.2cm od top značky FEISS pohodlně pořídíte na našich stránkách teď za parádní cenu! Teď za akční cenu 3 599 Kč.
EAN: 05024005283416
FEISS Venkovní nástěnné světlo Lighthouse
Ověřit dostupnost
Značka: FEISS
3 599

Venkovní nástěnná lampa Lighthouse – mořské okamžiky pro váš domov Venkovní nástěnná lampa Lighthouse – německy „Leuchtturm“, je inspirována vodními světy. Toto atraktivní nástěnné svítidlo charakterizují jasné linie a robustní konstrukce. Toto svítidlo je vhodné pro venkovní použití díky stupni krytí IP44 a skvěle doplní i koncepci osvětlení v interiéru. S tímto univerzálním zdrojem světla lze efektivně a účinně osvětlit vstupní prostor rodinného domu, chodbu nebo například schodiště. Venkovní nástěnné svítidlo Lighthouse boduje originálním kontrastem mezi jemnými křivkami a obdélníky plnými charakteru. Kartáčovaný ocelový rámeček zaujme svým jemným leskem. Díky rozptýlenému, ale jasnému světlu je svítidlo vhodné pro individuální použití, ale tato koncepce skvěle funguje i v sérii. Lampa inspirovaná mořskou tématikou se bez problémů hodí do nadčasových i romanticko-nostalgických konceptů pokojů a vybavení.

Další produkty od značky FEISS