vybojky-zarovky.cz

EBB & FLOW Lute M zlatá zlatá-kouř s Leaves Maize, Obývací pokoj / jídelna, kov, sklo ručně foukané, textil, polyester, E27, 25W, K: 77cm

Neodolatelný kousek EBB & FLOW Lute M zlatá zlatá-kouř s Leaves Maize, Obývací pokoj / jídelna, kov, sklo ručně foukané, textil, polyester, E27, 25W, K: 77cm od značky s dlouholetou tradicí EBB & FLOW k dostání zde za nejnižší cenu. Nyní zakoupíte za 20 690 Kč.
EBB & FLOW Lute M zlatá zlatá-kouř s Leaves Maize
Ověřit dostupnost
Značka: EBB & FLOW
20 690

Stolní lampa Lute M se stínidlem Leaves Maize – elegantní kombinace Stolní lampa Lute M dostala svůj název podle podstavce lampy z lesklého kovu zlaté barvy a foukaného skla v barvě zlatého kouře, který je vymodelován podle tvaru hudebního nástroje loutny. Lute M je kombinována se stínidlem Leaves Maize, stínidlem ze sametového polyesteru s motivem listů. Výsledkem je světelný zdroj, který po vypnutí dodá každé místnosti elegantní nádech. Světlo vyzařuje směrem nahoru a dolů a zároveň umně zasazuje do scény dekorativní podstavec lampy. Kov zlaté barvy okouzlujícím způsobem odráží světlo. Esteticky navržený doplňkový zdroj světla pro obývací pokoje a ložnice. Stolní lampa Lute M je vyrobena v nejvyšší kvalitě dánskou designovou značkou EBB & FLOW, která je známá svými mladými a svěžími designy.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky EBB & FLOW