vybojky-zarovky.cz

FLOS Coordinates S2 závěsné světlo výška 92, 2 cm, Obývací pokoj / jídelna, hliník vytlačovaný, 55W, P: 176.2 cm, K: 92.2cm

Nejprodávanější kus FLOS Coordinates S2 závěsné světlo výška 92, 2 cm, Obývací pokoj / jídelna, hliník vytlačovaný, 55W, P: 176.2 cm, K: 92.2cm od dodavatele se skvělou pověstí FLOS máte možnost sehnat na našich stránkách teď za neuvěřitelně výhodnou cenu! Zrovna nyní za cenu 54 449 Kč.
EAN: 08059607001714
FLOS Coordinates S2 závěsné světlo výška 92
Ověřit dostupnost
Značka: FLOS
54 449

Široké designové závěsné svítidlo Coordinates S2 Podlouhlé závěsné LED svítidlo Coordinates vypadá jako mřížka souřadnicového systému. Skládá se ze dvou hliníkových tyčí směřujících svisle dolů a jedné tyče vložené příčně jako vodorovná. Všechny tři světelné tyče mají na různých stranách otvor, kterým je vidět pásek LED. Díky světelným zdrojům svítícím různými směry mohou souřadnice vytvořit v místnosti velmi dobré základní osvětlení. Vysoce kvalitní LED diody jsou navíc vybaveny velmi vysokým faktorem podání barev, který reprodukuje osvětlené okolí obzvláště věrně a barevně. Je kompatibilní s běžnými možnostmi stmívání, jako je 1-10V, Push a DALI, takže uživatel má všechny možnosti změny jasu. Londýnský umělec Michael Anastassiades se inspiroval designem světelné mřížky restaurace Four Seasons v New Yorku. Díky práci společností Anastassiades a Flos je nyní jednoduchost kombinovaná horizontálními a vertikálními světelnými pruhy dostupná i koncovému uživateli jako moderní a užitečný design.

Další zboží z kategorie Závěsná světla