vybojky-zarovky.cz

FISCHER & HONSEL LED závěsné světlo Shine nastavitelná barva světla, Obývací pokoj / jídelna, hliník, sklo, 5.1W, P: 105 cm

Levný produkt FISCHER & HONSEL LED závěsné světlo Shine nastavitelná barva světla, Obývací pokoj / jídelna, hliník, sklo, 5.1W, P: 105 cm od značky s tradicí a dobrou pověstí FISCHER & HONSEL můžete nakoupit momentálně v naši nabídce opravdu výhodně! Nabídky již od 25 902 Kč.
EAN: 04003694132190
FISCHER & HONSEL LED závěsné světlo Shine nastavitelná barva světla

Závěsné svítidlo Shine – nastavitelná barva a jas světla Závěsné svítidlo Shine je vybaveno moderní LED technologií ve značkové kvalitě od společnosti Samsung a slibuje energeticky úsporné, teplé bílé osvětlení. Shine je naprosto flexibilní osvětlovací objekt, protože vyniká nejen plynulou stmívatelností pomocí dotykového stmívače integrovaného do stínidla, ale lze u něj měnit i barvu světla. Pomocí integrovaného dotykového spínače lze také zobrazit tři různé barvy světla: teplou bílou (2 700 K) a univerzální bílou (3 350 K a 4 000 K). Pomocí závěsného svítidla o délce 105 cm lze dokonale osvětlit i větší stoly. Stříška a miskovité stínidlo závěsného svítidla Shine jsou vyrobeny z matného poniklovaného kovu, který byl částečně opatřen starobylou povrchovou úpravou. Ve spodní části stínidla je satinované krycí sklo, které zajišťuje rovnoměrné rozložení světla a neoslňující osvětlení. Flexibilitu tohoto svítidla doplňuje mechanismus pro nastavení výšky (105 až 165 cm).

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky FISCHER & HONSEL