vybojky-zarovky.cz

Lindby Asya závěsné světlo, 4žárovkové dřevo černá, Obývací pokoj / jídelna, dřevo, železo, E27, 60W, P: 85 cm, L: 17.5 cm

Kvalitní a oblíbený produkt Lindby Asya závěsné světlo, 4žárovkové dřevo černá, Obývací pokoj / jídelna, dřevo, železo, E27, 60W, P: 85 cm, L: 17.5 cm originál od značky Lindby lze pořídit nyní za super peníze! Zboží pořídíte teď u nás za 3 899 Kč.
EAN: 4251096595123
Lindby Asya závěsné světlo
Ověřit dostupnost
Značka: Lindby
3 899

Asya závěsná lampa ve venkovském domě vypadá z černého železa a dubu Závěsná lampa Asya se sebevědomě prezentuje v rustikálním designu a v interiéru šíří atraktivní vkus venkovského domu. Na podlouhlém stropním držáku jsou připevněny dva řetězy, ke kterým je vodorovně připevněn dřevěný trám. Na této tyči jsou čtyři upevnění ve stylu svěráku, každé s objímkou, ve které lze použít odpovídající lampu. V tomto případě jsou žárovky ideální pro něco zvláštního a dodávají lampě ještě působivější vzhled. Pevný vzhled závěsné lampy Asya zdobí každou místnost a dává jí něco velmi zvláštního. Vzrušující design přitahuje spoustu zvědavých pohledů.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky Lindby