vybojky-zarovky.cz

Gofurnit Ardere závěsné světlo, jasan, výška 50 cm, Obývací pokoj / jídelna, dřevěná dýha olivový jasan, E27, 20W, K: 50cm

Kvalitní a oblíbený výrobek Gofurnit Ardere závěsné světlo, jasan, výška 50 cm, Obývací pokoj / jídelna, dřevěná dýha olivový jasan, E27, 20W, K: 50cm od našeho předního výrobce Gofurnit lze získat již dnes za akční cenu. Zboží pořídíte teď u nás za 8 799 Kč.
EAN: 04260763610298
Gofurnit Ardere závěsné světlo
Ověřit dostupnost
Značka: Gofurnit
8 799

Dřevěná závěsná lampa Ardere v olivové dýze – podlouhlý tvar Závěsná lampa Ardere s neobvyklým stínidlem z proužků dřevěné dýhy se rychle stane středem pozornosti v každé místnosti, ať už ji použijete jako akcentní světlo u konferenčního stolku nebo jako zdroj světla nad jídelním stolem či kuchyňskou linkou. Závěsné svítidlo Ardere se svým světlým dřevem, které připomíná dřevo olivovníku a jehož struktura je tvořena střídavě světlými a tmavšími pruhy, harmonicky zapadá do mnoha obytných prostor a vytváří útulnou atmosféru i po vypnutí. Dřevo nevybledne ani při vystavení slunečnímu záření, např. když je Ardere umístěno v blízkosti okna, protože dýhové pásky jsou chráněny speciálním UV lakem. Pokud by se na stínidlo někdy prášilo, stačí prach odstranit hadříkem. Závěsnou lampu Ardere ručně vyrábí kolínská společnost Gofurnit. Všechny použité dýhové pásky jsou přitom pečlivě kontrolovány. V zájmu ochrany životního prostředí klade společnost Gofurnit velký důraz na udržitelnost použitých materiálů i obalových materiálů.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky Gofurnit