vybojky-zarovky.cz

HAY PC Linear LED závěsné světlo, černá, Obývací pokoj / jídelna, hliník, polykarbonát, 28W, P: 120 cm, L: 14 cm, K: 10cm

Neodolatelný kus HAY PC Linear LED závěsné světlo, černá, Obývací pokoj / jídelna, hliník, polykarbonát, 28W, P: 120 cm, L: 14 cm, K: 10cm od značky s dlouholetou tradicí HAY máte možnost najít právě nyní ve výprodejové akci. Právě lze objednat jen za 13 197 Kč.
EAN: 05710441280446
HAY PC Linear LED závěsné světlo
Ověřit dostupnost
Značka: HAY
13 197

Závesné svítidlo PC Linear s dlouhým hliníkovým stínidlem a difuzorem Závesné svítidlo PC Linear LED je nejnovejším clenem rady svítidel PC od Pierra Charpina a má stejný jednoduchý a elegantní design jako tato rada svítidel. Dlouhé stínidlo je vyrobeno z jednoho kusu hliníku s povrchovou úpravou mokrým nástrikem. Díky podlouhlému tvaru stínidla je svítidlo ideálním zdrojem svetla nad dlouhými stoly v jídelnách nebo zasedacích místnostech nebo nad výstavními stoly a regály v komercních prostorách. Toto progresivní, technologicky vyspelé svítidlo je vybaveno teplými bílými LED diodami, jejichž svetlo osvetluje povrch pod ním bez oslnení a rovnomerne se rozptyluje pres polykarbonátový difuzor. Vestavené LED diody lze stmívat pomocí externího stmívace (triaku). Pierre Charpin je vystudovaný umelec. Od pocátku 90. let se venuje designu nábytku a objektu a jeho díla jsou vystavena v mnoha muzeích po celém svete. Jeho návrhy jsou založeny na výzkumu tvaru a barev. Jednoduché základní tvary v kombinaci s krásnými barvami, svítidla, která se hodí témer do každého interiéru, rafinovaná a technologicky vyspelá – to vše charakterizuje svítidla z kolekce PC od Pierra Chardina.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky HAY