vybojky-zarovky.cz

FISCHER & HONSEL LED stropní světlo Gesa s kovovou klecí, Obývací pokoj / jídelna, kov, 47W, P: 108 cm, L: 26 cm, K: 31cm

Ve slevě produkt FISCHER & HONSEL LED stropní světlo Gesa s kovovou klecí, Obývací pokoj / jídelna, kov, 47W, P: 108 cm, L: 26 cm, K: 31cm s pečetí kvality od značky FISCHER & HONSEL jednoduše získáte aktuálně na webu za neuvěřitelně výhodnou cenu! Výhodně za 16 827 Kč.
EAN: 04001133205566
FISCHER & HONSEL LED stropní světlo Gesa s kovovou klecí

Stropní svítidlo Gesa LED v matné černé a zlaté barvě Vzhled stropního svítidla Gesa je velmi moderní, ale díky neutrálním barvám se hodí do mnoha interiérových stylů. Díky svému zajímavému designu se lampa stává skutečným lákadlem pro oči a ve vypnutém stavu je také estetickým dekorativním předmětem. Tři světelné prvky v barvě zlatých listů v uzlovém vzhledu jsou zasazeny do matné černé kovové klece. Obdélníková klec vypadá obzvlášť dobře nad stolem a poskytuje správné osvětlení, protože lampu lze pomocí nástěnného vypínače stmívat ve třech stupních. Takové stropní svítidlo nesmí chybět v žádné moderní domácnosti.

Další zboží z kategorie Osvětlení interiéru
Další produkty od značky FISCHER & HONSEL