vybojky-zarovky.cz

Niermann Standby Hvězdná Obloha LED stropní svítidlo s funkcí HCL, Dětský pokoj, MDF, plast, 22W, Energetická třída: F, P: 74 cm, L: 57 cm, K: 7cm

Tento neodolatelný produkt Niermann Standby Hvězdná Obloha LED stropní svítidlo s funkcí HCL, Dětský pokoj, MDF, plast, 22W, Energetická třída: F, P: 74 cm, L: 57 cm, K: 7cm od odblíbeného výrobce Niermann Standby můžete dostat tady teď výhodně. Pouze nyní za 10 099 Kč.
EAN: 04036239106653
Niermann Standby Hvězdná Obloha LED stropní svítidlo s funkcí HCL

LED stropní svítidlo Hvězdná Oblohal s proměnlivou barvou světla Dětské stropní svítidlo Hvězdná Obloha poskytuje vhodné osvětlení dětského pokoje v kteroukoli denní dobu nebo aktivitu, protože světlo je vybaveno dvěma tahovými vypínači, které umožňují průběžně vybírat barvu světla v rozsahu od 2,700 K do 5 000 K a světlo se může také stmívat. Human Centric Lighting – tak se jmenuje biologického osvětlení, které může dramaticky zlepšit kvalitu života lidí. S bezpočtem možností nastavení stropního světla Hvězdná Obloha ize vše nastavit od jasného osvětlení ráno pro bdění a dobrý start do dne přes světlé, neunavující, univerzálně bílé pracovní světlo pro vyřízení domácích úkolů až po příjemné, teple bílé a stmívatelné večerní světlo.

Další zboží z kategorie Osvětlení interiéru
Další produkty od značky Niermann Standby