vybojky-zarovky.cz

KOLARZ Carla – křišťálové stropní světlo se zlatem, Obývací pokoj / jídelna, kov, křišťál s vysokým obsahem olova PURE® KOLARZ® Crystal, G9, 40W, K: 15cm

Ve slevě produkt KOLARZ Carla - křišťálové stropní světlo se zlatem, Obývací pokoj / jídelna, kov, křišťál s vysokým obsahem olova PURE® KOLARZ® Crystal, G9, 40W, K: 15cm od přední značky KOLARZ lze získat v naší aktuální nabídce skutečně levně. Momentálně v akci za 17 799 Kč.
EAN: 09008447192792
KOLARZ Carla - křišťálové stropní světlo se zlatem
Ověřit dostupnost
Značka: KOLARZ
17 799

Pozlacená křišťálová korunka – stropní svítidlo CARLA Koruna je insignie vládce. Koruna je inspirací pro stropní svítidlo CARLA. A stejně jako koruna – stejně jako pravítko – musí zářit a zářit, stropní světlo CARLA musí zářit a zářit, aby koruna byla spravedlivá. Toho dosahuje! Dosahuje toho s vysokými olovnatými krystaly, jedním krásnějším než druhým. Dosahuje toho pozlacenou základnou, která je tak krásná, že z místnosti, na které je umístěna tato koruna, se stane místnost s velkým trůnem. Stropní svítidlo CARLA je proto ideální pro obklopení ušlechtilých místností vznešených hradů, vil, domů nebo prostorných soukromých domů v majestátní záři. Prostory pro hosty restaurací, tanečních sálů nebo jiných místností veřejného charakteru lze však pomocí stropního světla CARLA proměnit také v místnosti nejvyšší šlechty. Lampa jako koruna. Stropní světlo CARLA. Výrobek evropské kvality.

Další zboží z kategorie Osvětlení interiéru
Další produkty od značky KOLARZ