vybojky-zarovky.cz

Kundalini Nami LED nástěnné světlo černá, Obývací pokoj / jídelna, sklo žebrované, hliník lakovaný, 12W, L: 30 cm, K: 18cm

Tento exkluzivní produkt Kundalini Nami LED nástěnné světlo černá, Obývací pokoj / jídelna, sklo žebrované, hliník lakovaný, 12W, L: 30 cm, K: 18cm od značky se zárukou kvality Kundalini jde pořídit nyní až neuvěřitelně levně! Právě teď jen za 8 664 Kč.
EAN: 08015086007517
Kundalini Nami LED nástěnné světlo černá
Ověřit dostupnost
Značka: Kundalini
8 664

LED nástěnná lampa Nami pro nepřímé světlo Hlavním zaměřením této lampy Kundalini je skládané a zakřivené sklo. Lakovaný hliník slouží jako přídržný prvek a vnáší do místnosti ušlechtilý, nadčasový tón. Zdroj teplého bílého světla je umístěn za sklem a díky jemným vlnám působí jako lámač světla pro krásné nepřímé světlo nahoru. V obývacích pokojích nebo na chodbách nabízí Nami krásné dodatečné osvětlení a vytváří útulnou atmosféru. Nástěnná lampa je doma v puristickém a moderním stylu a je také vhodná pro stmívání. Název pochází z japonštiny a znamená vlna, což je velmi vhodný název pro návrh umělců Alberta Saggia a Valeria Sommella. Nami také dokonale zapadá do portfolia italského výrobce Kundalini, který si klade za cíl dát každé lampě svou osobitost.

Další zboží z kategorie Nástěnná svítidla
Další produkty od značky Kundalini