vybojky-zarovky.cz

Knikerboker Schegge LED závěsné světlo 1x, cihlová, Obývací pokoj / jídelna, hliník, 25W, P: 160 cm, L: 6.5 cm, K: 5.5cm

Nejprodávanější výrobek Knikerboker Schegge LED závěsné světlo 1x, cihlová, Obývací pokoj / jídelna, hliník, 25W, P: 160 cm, L: 6.5 cm, K: 5.5cm od značky se skvělou pověstí Knikerboker lze sehnat aktuálně ve výhodné akci. V současnosti pořídíte za cenu 15 191 Kč.
Knikerboker Schegge LED závěsné světlo 1x
Ověřit dostupnost
Značka: Knikerboker
15 191

Stmívatelné designové závěsné svítidlo Schegge, zářící nahoru Závěsné LED světlo Schegge poskytuje skvělý světelný zážitek. Jeho štíhlý tvar vyrobený z vysoce kvalitního hliníku je ručně vyráběný v Itálii a je skutečně jedinečný. Jemné hrany obklopují LED diody, které svítí nahoru teplým bílým světlem a velkoryse a nepřímo osvětlují místnost. Jas zdroje jasného světla lze regulovat a optimálně upravit pomocí stmívače fázového řezu. Svítidlo je zavěšeno na čtyřech ocelových lanech, které umožňují různé zavěšení. Pokud se vám to líbí trochu individuálnější, můžete to udělat bez vodorovného zarovnání a umístit jednu stranu výše než druhou. To také vytváří zajímavý nasměrovaný paprsek světla a světelný prvek vypadá jako umělecké dílo. Bez ohledu na to, jak je závěsné svítidlo instalováno, bude centrálním poutačem v místnosti a přesvědčí svým moderním, nadčasovým a elegantním designem. Použitím několika světel tohoto typu vznikají světelné obrazy, které se ve velkých místnostech a vstupních prostorách cítí pohodlně.

Další zboží z kategorie Osvětlení interiéru
Další produkty od značky Knikerboker