vybojky-zarovky.cz

Kartell Mini Kabuki LED stolní lampa transparentní, Obývací pokoj / jídelna, termoplastický technopolymer, 8.4W, K: 70cm

Kvalitní a žádaný výrobek Kartell Mini Kabuki LED stolní lampa transparentní, Obývací pokoj / jídelna, termoplastický technopolymer, 8.4W, K: 70cm od dodavatele se skvělou pověstí Kartell pohodlně získáte v aktuální nabídce napořád výhodně. Nyní pořídíte za 10 293 Kč.
EAN: 08058967307580
Kartell Mini Kabuki LED stolní lampa transparentní
Ověřit dostupnost
Značka: Kartell
10 293

Stmívatelná LED designová stolní lampa Mini Kabuki Silueta stolní lampy Mini Kabuki LED vás přiměje myslet na design barokní éry. Klasické tvary a hravý design splývají s tímto designovým modelem od Ferruccio Laviani do moderního světelného prvku vybaveného technologií LED. Jas je individuálně nastavitelný díky integrovanému stmívači. barva sv?tla je příjemná teplá bílá, což je zvláště vhodné pro atmosférické osvětlení v obývacím pokoji. Lampa byla vyrobena výhradně z termoplastického technopolymeru, který byl zpracován vstřikovacím procesem. V materiálu jsou malé otvory rozložené po celém těle lampy a stínítku, které vytvářejí v místnosti pěkný světelný vzor, když je lampa zapnutá. Pro designérskou společnost Kartell vyvinul architekt a designér Ferruccio Laviani řadu lamp Kabuki, která zahrnuje také nejmenší lampu, a to stolní lampu Mini Kabuki. Plast ve všech jeho tvarech a barvách je základním materiálem, z něhož jsou vyrobeny designérské kousky, které Kartell proslavily v posledních několika desetiletích. Některé výtvory Kartell se staly skutečnou designovou klasikou.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Kartell