vybojky-zarovky.cz

Kartell Take designová stolní lampa, světle modrá, Obývací pokoj / jídelna, polykarbonát, E14, 28W, P: 19 cm, L: 18.5 cm, K: 31cm

Tento levný výrobek Kartell Take designová stolní lampa, světle modrá, Obývací pokoj / jídelna, polykarbonát, E14, 28W, P: 19 cm, L: 18.5 cm, K: 31cm od značky Kartell máte možnost získat právě teď u nás za super peníze! Aktuálně výhodně za 3 215 Kč.
EAN: 08058967311228
Kartell Take designová stolní lampa
Ověřit dostupnost
Značka: Kartell
3 215

Revoluční design svítidla – stolní lampa Take Malá stolní lampa Take pochází od italského designéra Ferruccia Lavianiho. Zvláštností designu je, že stolní lampa se skládá ze dvou zrcadlových polovin, které jsou uprostřed spojeny obdélníkovou deskou. Všechny díly jsou vyrobeny z polykarbonátu vstřikováním. Na první pohled tedy vypadá jako typická noční lampička, která je však uprostřed oddělena dvourozměrnou deskou jako „poloviční lampička“. U průhledných verzí je stínidlo z vnitřní strany plisované, což při rozsvícení vytváří zvláštní odrazy světla a útulnou atmosféru. Malá stolní lampa Take se skvěle hodí jako noční lampička do ložnice, jako barevné osvětlení do dětského pokoje nebo jako tvarově zajímavý světelný objekt do obývacího pokoje. Design je moderní, ale zároveň mladistvý a minimalistický. Drobný designový předmět je oblíbený také jako dárek a malý suvenýr. Vynikající design. Vyrobeno v Itálii.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Kartell