vybojky-zarovky.cz

Karman nástěnné světlo Eden z umělého vlákna, Obývací pokoj / jídelna, umělé vlákno, ocel, E27, 46W, L: 82 cm, K: 114.5cm

Unikátní a oblíbený výrobek Karman nástěnné světlo Eden z umělého vlákna, Obývací pokoj / jídelna, umělé vlákno, ocel, E27, 46W, L: 82 cm, K: 114.5cm od populárního výrobce Karman lze koupit u nás právě za nejnižší cenu! Výhodně za skvělou cenu 25 146 Kč.
EAN: 08032956310324
Karman nástěnné světlo Eden z umělého vlákna
Ověřit dostupnost
Značka: Karman
25 146

Eden – kus přírody pro váš domov Matteo Ugolini je uměleckým ředitelem italského výrobce značek Karman a je známý svými světelnými kreacemi inspirovanými přírodou. Zdroj inspirace designéra je jasný i u nástěnné lampy Eden, protože lampa má tvar listu. Filigránový rám je vyroben z oceli a byl potažen bílým syntetickým vláknem. Tkanina zajišťuje, že světlo je distribuováno bez oslnění a že celý list svítí všude kolem. Lampu Eden lze použít jako nástěnné nebo stropní svítidlo a poskytuje každé místnosti kousek mateřské přírody. Součástí kolekce jsou i další velikosti, takže je možné vytvářet jedinečné nástěnné malby – kreativitě se meze nekladou. Výrobce osvětlení Karman z Fossombrone ve střední Itálii byl založen v roce 2005. Výrobky se vyznačují řemeslnou zručností a expresivitou a inspirují mimořádnou kreativitou.

Další zboží z kategorie Osvětlení interiéru
Další produkty od značky Karman