vybojky-zarovky.cz

LZF LamPS Agatha Ball závěsné světlo, 84x80cm, oranžová, Obývací pokoj / jídelna, dřevěná dýha, kov, E27, 11W, P: 84 cm, L: 80 cm, K: 70cm

Tento akční a ve slevě výrobek LZF LamPS Agatha Ball závěsné světlo, 84x80cm, oranžová, Obývací pokoj / jídelna, dřevěná dýha, kov, E27, 11W, P: 84 cm, L: 80 cm, K: 70cm od populárního výrobce LZF LamPS jde pořídit aktuálně na webu skutečně levně. Právě nyní za skvělou cenu 38 260 Kč.
LZF LamPS Agatha Ball závěsné světlo
Ověřit dostupnost
Značka: LZF LamPS
38 260

S beztížnou smyčkovou optikou – výjimečně navržená závěsná lampa Agatha Ball S četnými smyčkami z tenké dřevěné dýhy přináší závěsné svítidlo Agatha Ball vzdušný a lehký dojem rozkvetlé květiny. Je vytvořen pomocí vlastní patentované technologie Timberlite® společnosti LZF. Výsledkem je elastická dýha se zvláště nízkou tloušťkou, která je mírně průsvitná, takže při zapnutí světla je zdůrazněno zrno dřeva a vyplňuje místnost svou přirozenou krásou. Tento šperk je vhodný nejen pro stylové a jedinečné osvětlení restaurací, kaváren a trendy barů, ale také pro vaše vlastní čtyři stěny. Španělská společnost LZF si dala za úkol zpracovat přírodní, teplo vypadající surovinové dřevo do moderních tvarů a designových nápadů. Používá se ekologicky nezávadné a udržitelně pocházející dřevo (s certifikátem FSC®).

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky LZF LamPS