vybojky-zarovky.cz

LZF LamPS Cuad LED závěsné světlo 0-10V stmívač, třešeň, Obývací pokoj / jídelna, dřevěná dýha, plast, kov, 50W, P: 70 cm, L: 70 cm, K: 12cm

Levný výrobek LZF LamPS Cuad LED závěsné světlo 0-10V stmívač, třešeň, Obývací pokoj / jídelna, dřevěná dýha, plast, kov, 50W, P: 70 cm, L: 70 cm, K: 12cm od našeho výrobce LZF LamPS můžete koupit aktuálně na našich stránkách za báječnou cenu. Produkt momentálně prodáváme za 57 390 Kč.
LZF LamPS Cuad LED závěsné světlo 0-10V stmívač
Ověřit dostupnost
Značka: LZF LamPS
57 390

LED závěsné svítidlo Cuad – ležérní, moderní design s přirozeným nádechem Závěsná lampa Cuad je vytvořena jako čtverec se zaoblenými rohy. Nahoře a dole je opálový kryt, z vnější i vnitřní strany je připevněna tenká dřevěná dýha. Je mírně průsvitný, takže struktura dřeva je při použití obzvláště patrná. Světlo z LED diod svítí nahoru a dolů a věrně reprodukuje barvy v okolí. Díky vysokému světelnému výkonu lze účinně osvětlit i větší místnosti, jako jsou přijímací haly nebo restaurace. V případě potřeby lze Cuad externě ztlumit ovládáním 0-10V. Závěsná lampa navržená Burkhardem Dämmerem je přesvědčivá jako moderní světelný zdroj, který řeže jemnou postavu v profesionálním, obchodním nebo kreativním hravém prostředí.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky LZF LamPS