vybojky-zarovky.cz

LE KLINT Pliverre nástěnné světlo opálové stínidlo, Obývací pokoj / jídelna, sklo, kov, mosaz, E14, 40W, L: 8 cm, K: 30cm

Tento oblíbený výrobek LE KLINT Pliverre nástěnné světlo opálové stínidlo, Obývací pokoj / jídelna, sklo, kov, mosaz, E14, 40W, L: 8 cm, K: 30cm od top značky LE KLINT jde sehnat zrovna dnes za parádní cenu! Výhodně za skvělou cenu 17 110 Kč.
EAN: 05703387929210
LE KLINT Pliverre nástěnné světlo opálové stínidlo
Ověřit dostupnost
Značka: LE KLINT
17 110

Designová nástěnná lampa Pliverre s odstínem z bílého opálového skla Nástěnná lampa Pliverre od designéra Christiana Troelsa používá pro stínidlo skládané opálové sklo. Mladý designér Christian Troels navrhl rodinu světel Pliverre, která se skládá ze skládaného skla. Jeho cílem bylo reinterpretovat známé záhyby a podařilo se mu to s touto řadou světel. Stínidlo s paticí E14 způsobuje jemné rozložení světla a tím i vyšší úroveň pohodlí. Jeho výšku lze nastavit od 8 cm do 30 cm. Díky kloubu jej lze individuálně upravit tak, aby neoslňoval a osvětloval požadovanou oblast. Díky černému kabelu se zástrčkou jej lze instalovat kdekoli v obývacím pokoji. Ať už v obývacím pokoji, ložnici nebo jiném obývacím pokoji, nástěnné svítidlo Pliverre lze použít téměř v jakémkoli prostoru. Praktický vypínač také zajišťuje pohodlné a pohodlné zapínání a vypínání. Svítidla LE KLINT jsou vyvíjena ve spolupráci s architekty a designéry, kteří mají velkou úctu k řemeslnému zpracování a tradici. LE KLINT je fascinován světlem v mnoha podobách a vytvářejí ručně vyráběné vzory.

Další zboží z kategorie Nástěnná svítidla
Další produkty od značky LE KLINT