vybojky-zarovky.cz

Masiero Stolní lampa Sound TL1, kulatá, zlatý rám, G9, Obývací pokoj / jídelna, kov, sklo, G9, 40W, P: 30 cm, L: 11 cm, K: 30cm

Tento exkluzivní produkt Masiero Stolní lampa Sound TL1, kulatá, zlatý rám, G9, Obývací pokoj / jídelna, kov, sklo, G9, 40W, P: 30 cm, L: 11 cm, K: 30cm s osvědčenou značkou Masiero jde nakoupit tady teď právě za mimořádně nízkou cenu! Aktuálně za 15 099 Kč.
Masiero Stolní lampa Sound TL1
Ověřit dostupnost
Značka: Masiero
15 099

Stolní lampa Sound TL1 se zlatým rámečkem a kulatým zdrojem světla Stolní lampa Sound je malovaná kartáčovaným zlatem a skládá se z kulatého zlatého kovového rámu, dvou bílých kulatých skleněných desek, které slouží jako difuzor a textilního kabelu. Bílé skleněné desky jsou strukturovány a zajišťují neoslňující a rozptýlené světlo, protože obklopují světelný zdroj. Stolní lampa je vybavena paticí G9 (není přijata). Díky zlatému designu lze lampu elegantně integrovat do obývacího prostoru. Vysoce kvalitní exteriér je harmonicky kombinován s obrazem měkkého světla a vytváří elegantní dekorativní prvek s tím něčím jistým.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Masiero