vybojky-zarovky.cz

Milan Iluminación Symphony stolní lampa bez podstavce norková, Obývací pokoj / jídelna, hliník, ocel, sklo, G9, 10W, K: 14.4cm

Exkluzivní produkt Milan Iluminación Symphony stolní lampa bez podstavce norková, Obývací pokoj / jídelna, hliník, ocel, sklo, G9, 10W, K: 14.4cm od spolehlivého výrobce Milan Iluminación můžete nakoupit momentálně na webu za báječnou cenu! Nyní můžete mít za 6 649 Kč.
EAN: 08435146969546
Milan Iluminación Symphony stolní lampa bez podstavce norková

Magnetická stolní lampa Symphony Symphony není obyčejná stolní lampa. Nemá stojan ani klasické stínítko. U tohoto modelu je středem světelného zdroje kulový difuzor z foukaného opálového bílého skla. V něm je umístěna žárovka, která se má použít (viz příslušenství), a speciální neodymový magnet, který zajišťuje plynulou regulaci. Symfonie tak může být libovolně sladěna. V případě potřeby lze přiložený šňůrový spínač nahradit stmívačem (viz příslušenství). Autorem nápadu je designér Jordi Pla, který se vyučil ve Švýcarsku a Španělsku. Společnost Milan Iluminación, výrobce prémiových svítidel, jako je Symphony, sídlí rovněž ve Španělsku, přesněji v Barceloně.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Milan Iluminación