vybojky-zarovky.cz

midgard Federzug stolní lampa se svorkou, bílá, Obývací pokoj / jídelna, hliník, ocel, textil, E27, 60W, L: 20 cm, K: 80cm

Zcela unikátní produkt midgard Federzug stolní lampa se svorkou, bílá, Obývací pokoj / jídelna, hliník, ocel, textil, E27, 60W, L: 20 cm, K: 80cm od skvělé a známé značky midgard můžete pořídit tady teď právě se slevou! Akční ceny již od 12 316 Kč.
midgard Federzug stolní lampa se svorkou
Ověřit dostupnost
Značka: midgard
12 316

Nastavitelná pružinová stolní lampa se stolní svorkou – variabilní rozptylovač světla v nadčasovém designu Pružinová stolní lampa je naprosto univerzální volbou jako pracovní lampa nebo jako lampa na čtení na stole v obývacím pokoji. Pomocí svorky ji lze připevnit na požadované místo na desce stolu o tloušťce 2 cm až 5,3 cm. Název se odráží v podobě tažných pružin, které umožňují vyrovnání a zajištění obou částí rámu. Jedná se o dvě rovnoběžníková ramena z oceli, která jsou zachována ve vnější barvě kulatého stínidla z hliníku. Ten nabízí další možnost nastavení díky výklopnému šroubovému upevnění. Vnitřní strana podporuje nízké světelné ztráty díky bílému zbarvení; přepínač (zapnuto/vypnuto) na stínítku umožňuje snadné ovládání. Princip pružinových svítidel s paralelogramovým ramenem optimalizoval výrobce midgard v 50. letech 20. století. Dnes je společnost synonymem vysoce kvalitních svítidel, která se vyrábějí ve výrobních závodech v Německu.

Další zboží z kategorie Stolní lampy a lampičky s klipem
Další produkty od značky midgard