vybojky-zarovky.cz

Nuura Aps Miira Table stolní lampa mosaz/bílá, Obývací pokoj / jídelna, sklo ručně foukané, kov s práškovým lakem, G9, 7W, K: 34.5cm

Super kousek Nuura Aps Miira Table stolní lampa mosaz/bílá, Obývací pokoj / jídelna, sklo ručně foukané, kov s práškovým lakem, G9, 7W, K: 34.5cm od známého předního výrobce Nuura Aps snadno naleznete na našich stránkách se slevou. Výhodně za 9 799 Kč.
EAN: 05713839002545
Nuura Aps Miira Table stolní lampa mosaz/bílá
Ověřit dostupnost
Značka: Nuura Aps
9 799

Designová stolní lampa Miira Table – oceněná German Design Award 2019 Stolní lampa Miira Table je vkusně navržený a kvalitně zpracovaný zdroj světla. Typický skandinávský minimalistický design lze bez problémů kombinovat s nejrůznějšími styly bydlení. S tímto designovým předmětem lze efektivně navrhnout jak moderní, tak klasicky zařízené místnosti. Ať už v ložnici nebo vedle pohovky – díky svému nadčasovému dekoru najde stolek Miira své místo všude. Pro příjemné a útulné osvětlení výrobce doporučuje svítidla s teplým bílým světlem. Při výrobě byl kladen velký důraz na kvalitu. Proto byly použity pouze vysoce kvalitní materiály. Kulovité stínidlo je vyrobeno z foukaného skla a kulatý podstavec s elegantním hrdlem z práškově lakovaného kovu. Vzhledem k tomu, že stínidlo je ručně vyráběné, liší se od ostatních v mnoha drobných detailech, díky nimž je každá stolní lampa jedinečná. Nenápadný design s charakteristickými rysy skandinávského minimalismu pochází od dánské návrhářky svítidel Sofie Refer. Získala již několik mezinárodních ocenění a za kolekci Miira obdržela German Design Award 2019. Od roku 2017 Sofie Refer navrhuje ve své společnosti Nuura Aps kvalitní svítidla, která se používají stejně ve veřejných i soukromých prostorách.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Nuura Aps