vybojky-zarovky.cz

Orion Noblesní stolní lampa TJURA s krystaly, Obývací pokoj / jídelna, plná mosaz, kov, křišťál, E14, 40W, L: 28 cm, K: 26cm

Oblíbený výrobek Orion Noblesní stolní lampa TJURA s krystaly, Obývací pokoj / jídelna, plná mosaz, kov, křišťál, E14, 40W, L: 28 cm, K: 26cm od značky s dobrým jménem Orion máte možnost pořídit na našich stránkách teď pořád výhodně! Nyní za 7 870 Kč.
EAN: 09003090021369
Orion Noblesní stolní lampa TJURA s krystaly
Ověřit dostupnost
Značka: Orion
7 870

Ušlechtilá stolní lampa TJURA s krystaly Schöler a Swarovski Žárovky ve tvaru svíčky na křišťálových talířcích a zářící krystaly na kovové základně pozlacené 24 karáty charakterizují mimořádně ušlechtilou a stylovou stolní lampu. Lampa TJURA s krystaly Schöler a Swarovski vyzařuje velmi vznešený půvab a se svým vysoce kvalitním kovovým stojanem je skutečným vizuálním zvýrazněním v klasické atmosféře obydlí. Při celkové šířce 28 cm a výšce 26 cm (rozměr bez žárovky) se prezentuje velmi detailní řemeslné umění rakouského výrobce, které se těší nejen kreativnímu designu, ale také celosvětové pověsti pro vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Stolní lampa TJURA odráží mnoho let zkušeností s výrobou svítidel od roku 1948.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Orion