vybojky-zarovky.cz

PURE Mira stropní světlo 2zdroje remote CCT hliník, Obývací pokoj / jídelna, hliník, akryl, 6.1W, P: 52.5 cm, L: 24 cm, K: 25.5cm

Tento kvalitní a levný výrobek PURE Mira stropní světlo 2zdroje remote CCT hliník, Obývací pokoj / jídelna, hliník, akryl, 6.1W, P: 52.5 cm, L: 24 cm, K: 25.5cm od značky se skvělou pověstí PURE lze zakoupit zde extra výhodně. V akci za 3 099 Kč.
EAN: 04012248358863
PURE Mira stropní světlo 2zdroje remote CCT hliník
Ověřit dostupnost
Značka: PURE
3 099

Stropní svítidlo LED PURE Mira se dvěma nastavitelnými světelnými prvky, jasem a teplotou barev nastavitelnou pomocí dálkového ovládání. Se stropním svítidlem Mira LED se dvěma žárovkami lze stylově a vhodně osvětlit zejména chodbu nebo obývací pokoj v moderním prostředí. Za tímto účelem je stropní svítidlo vybaveno dvěma obdélníkovými světelnými prvky, které jsou na jedné straně osazeny deskami LED. Kryty ze satinovaného akrylu zajišťují rovnoměrné rozptýlení světla. Součástí balení je dálkový ovladač pro nastavení světelného výkonu a teploty barev. Paměťová funkce zajišťuje, že se při opětovném zapnutí svítidla aktivuje poslední zvolené nastavení. Otočné a výkyvné úchyty světelných panelů umožňují nastavení podle potřeby. Svítidlo je vyrobeno z hliníku a skládá se z vodorovného ramene a krychlového stropního boxu.

Další zboží z kategorie Stropní svítidla
Další produkty od značky PURE