vybojky-zarovky.cz

Prandina Equilibre Halo F3 stojací lampa černá, Obývací pokoj / jídelna, hliník, polyetylen, R7s 117.6 mm, 150W, K: 202cm

Tento diskontní kus Prandina Equilibre Halo F3 stojací lampa černá, Obývací pokoj / jídelna, hliník, polyetylen, R7s 117.6 mm, 150W, K: 202cm od dodavatele kvalitních produktů Prandina jednoduše můžete pořídit tady a teď pořád výhodně. V akci od 47 516 Kč.
Prandina Equilibre Halo F3 stojací lampa černá
Ověřit dostupnost
Značka: Prandina
47 516

Stojací lampa Equilibre Halo F3 – Design by Luc Ramael Stojací lampa Equilibre Halo F3 je vyrobena z lakovaného hliníku. Stojací lampu lze upevnit na podlahu a poskytuje nepřímé osvětlení prostřednictvím stínidla směřujícího vzhůru s krytem z polypropylenu, stínidlo je dole uzavřené. Equilibre Halo F3 je světelný zdroj, který se díky svému jednoduchému tvaru hodí do mnoha interiérů. Design svítidel řady Equilibre pochází od belgického designéra Luca Ramaela. Designér nábytku a svítidel již spolupracoval s různými výrobci a za své výtvory, které se prezentují jako užitečné předměty bez zbytečných příkras, získal řadu národních i mezinárodních ocenění. Stojací lampu Equilibre Halo F3 vyrobil italský výrobce osvětlení Prandina. Vysoká kvalita má při výrobě svítidel ve společnosti Prandina velmi vysokou prioritu. Prandina je společnost založená v roce 1982 Sergiem Prandinou, která spolupracuje s mnoha známými designéry a architekty a jejíž vysoce kvalitní svítidla lze nalézt nejen v některých z největších hotelových řetězců, ale také v mnoha obchodních prostorách renomovaných firem.

Další zboží z kategorie Stojací lampy
Další produkty od značky Prandina