vybojky-zarovky.cz

Prandina Ginger T30 stolní lampa, bílá, Ø 36 cm, Obývací pokoj / jídelna, polyetylen, methakrylát, kov, E27, 12W, K: 60cm

Kvalitní a velmi žádaný produkt Prandina Ginger T30 stolní lampa, bílá, Ø 36 cm, Obývací pokoj / jídelna, polyetylen, methakrylát, kov, E27, 12W, K: 60cm od společnosti se zárukou kvality Prandina snadno najdete u nás nyní za rozumné peníze. Zboží pořídíte teď u nás za 14 656 Kč.
Prandina Ginger T30 stolní lampa
Ověřit dostupnost
Značka: Prandina
14 656

Moderní stolní lampa Ginger T30 s jemně zářícím stínidlem Stolní lampa Ginger T30 působí vizuálně nenápadně a má příjemné světlo. Skládá se z kovového rámu v matné bílé barvě a stínidla z opálového polyethylenu. Ta je opatřena krytem z metakrylátu, takže světlo dvou žárovek E27 (k dispozici jako příslušenství) se rovnoměrně láme po celém obvodu. Díky světlému zabarvení vyzařuje svítidlo lehkost a modernost. Ginger je ideální pro akcentní a ambientní osvětlení v obývacím pokoji a jako noční lampička nejen v soukromých obývacích pokojích, ale také v moderních hotelových pokojích. V roce 1982 založil Sergio Prandina v Itálii stejnojmennou společnost Prandina, která se zabývá osvětlením. Ve spolupráci s renomovanými interiérovými architekty a designéry vznikají výrobky, které zaručují vysokou estetickou úroveň a kvalitu zpracování.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Prandina