vybojky-zarovky.cz

LED-Works Austria LEDWORKS Sono-LED Square 16 závěs 940 38° šedá, Pracovna / kancelář, plast, 70.8W, P: 95 cm, L: 95 cm, K: 4.5cm

Kvalitní a oblíbený výrobek LED-Works Austria LEDWORKS Sono-LED Square 16 závěs 940 38° šedá, Pracovna / kancelář, plast, 70.8W, P: 95 cm, L: 95 cm, K: 4.5cm od spolehlivé značky LED-Works Austria lze získat momentálně v naši nabídce až neuvěřitelně levně! Nyní lze objednat jen za 50 558 Kč.
LED-Works Austria LEDWORKS Sono-LED Square 16 závěs 940 38° šedá

Závěsné svítidlo LED Sono-LED Square 16 s univerzálním bílým světlem – ideální pro osvětlení kanceláří Závěsné svítidlo LED Sono-LED Square 16 s černým vrchlíkem a obdélníkovým stínidlem působí velmi sofistikovaně. Byl vyroben z recyklovaných polyesterových vláken a neobsahuje chemicky a toxikologicky škodlivé přísady. Design je velmi elegantní a stylový, takže jej lze zakomponovat téměř do každé moderně zařízené místnosti. Ve stínítku jsou instalovány účinné LED diody, které vyzařují světlo přímo dolů bez oslnění a na velkou plochu, zatímco měkké světlo uplight poskytuje nepřímé doprovodné osvětlení. Univerzální bílé světlo podporuje soustředění při práci, a proto je lampa Sono-LED Square 16 ideálním zdrojem světla pro kanceláře a domácí pracovny. Kromě toho lze svítidlo LED použít také jako dekorativní zdroj světla v zasedacích místnostech, čekárnách lékařských ordinací, vstupních halách a foyer hotelů a výstavních center nebo ve výstavních prostorách muzeí a galerií. Je totiž vybaven akustickým panelem pohlcujícím zvuk, který filtruje a pohlcuje hluk a hlasité rušivé zvuky. – Hodnota oslnění (UGR): <19 - Akustický panel s nejvyšší třídou pohltivosti (A)

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky LED-Works Austria