vybojky-zarovky.cz

PURE Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED závěsné světlo 50x50cm, Obývací pokoj / jídelna, hliník, akryl, 36W, P: 50 cm, L: 50 cm

Kvalitní a oblíbený produkt PURE Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED závěsné světlo 50x50cm, Obývací pokoj / jídelna, hliník, akryl, 36W, P: 50 cm, L: 50 cm od dodavatele kvalitních produktů PURE lze pořídit zde teď právě trvale výhodně. Za bezkonkureční cenu 11 901 Kč.
EAN: 04012248350720
PURE Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED závěsné světlo 50x50cm
Ověřit dostupnost
Značka: PURE
11 901

Závěsné LED svítidlo Pure-Cosmo hranatého tvaru s funkcí CCT, dotykovým stmívačem a dálkovým ovládáním Stínidlo závěsného svítidla Pure Cosmo LED tvoří čtvercový široký rám z broušeného hliníku. Stínidlo je vybaveno malými světelnými body LED směrem nahoru i dolů, které jsou rovnoměrně rozmístěny na rámu. Kromě toho jsou v rámu instalovány LED diody, které vyzařují světlo do všech stran. Nastavení světla je velmi univerzální díky dvěma dotykovým senzorům instalovaným na svítidle. Díky řízení světla CCT lze nastavit barvu světla v rozsahu od teplého bílého světla až po univerzální bílé osvětlení, osvětlení lze ztlumit a jednotlivé světelné zdroje (horní, spodní, boční) lze přepínat v nejrůznějších kombinacích krátkým dotykem senzoru. Díky této flexibilitě je závěsné svítidlo Pure-Cosmo univerzálním svítidlem. Alternativou k ovládání přímo na svítidle je dálkový ovladač, který je součástí dodávky a s nímž lze rovněž provádět veškerá nastavení. Svítidla řady Pure-Cosmo přesvědčí velmi flexibilním osvětlením a moderním, estetickým a rafinovaným vzhledem.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky PURE