vybojky-zarovky.cz

Lindby Mercan závěsné světlo s květinou, 3 zdroje, Obývací pokoj / jídelna, železo, borové dřevo, konopné lano, plast, E27, 40W, P: 115 cm, L: 22 cm, K: 25cm

Velmi oblíbený výrobek Lindby Mercan závěsné světlo s květinou, 3 zdroje, Obývací pokoj / jídelna, železo, borové dřevo, konopné lano, plast, E27, 40W, P: 115 cm, L: 22 cm, K: 25cm pocházející od značky Lindby máte možnost najít tady skutečně levně! V současnosti za 5 149 Kč.
EAN: 4251911706222
Lindby Mercan závěsné světlo s květinou
Ověřit dostupnost
Značka: Lindby
5 149 5 699 Kč Sleva -9%

Závěsná lampa Mercan se třemi lampami, trámem z borovicového dřeva a dvěma umělými rostlinami Mercan je krásná závěsná lampa, která se prezentuje velmi zvláštním vzhledem. Na trámu z borovicového dřeva jsou připevněny tři filigránské závěsy, které jsou zakončeny otevřenými stínidly z pleteného konopného provazu. Vzhledem k tomu, že světelné zdroje jsou dobře viditelné ze všech stran, doporučují se zde dekorativní světelné zdroje ve vzhledu žárovek, které dotvářejí celkový koncept tohoto svítidla. Kromě toho jsou stříbrné květináče připevněny ke dvěma dalším závěsům, z nichž každý obsahuje umělou rostlinu. Tento design působí svěže a přirozeně a zaručeně upoutá pozornost nad jídelním stolem nebo nad pultem.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky Lindby