vybojky-zarovky.cz

Serien Lighting serien.lighting Poppy stolní lampa s květy, Obývací pokoj / jídelna, kov, bimetal, sklo, G4, 35W, K: 66cm

Akční produkt Serien Lighting serien.lighting Poppy stolní lampa s květy, Obývací pokoj / jídelna, kov, bimetal, sklo, G4, 35W, K: 66cm od výrobce se zárukou kvality Serien Lighting snadno můžete sehnat právě dnes za výprodejovou cenu. Nyní za akční cenu 10 399 Kč.
EAN: 04260458639696
Serien Lighting serien.lighting Poppy stolní lampa s květy

Flexibilní stolní lampa Poppy Table Skleněné stínidlo v designu květu máku Stolní lampa Poppy Table nabízí fascinující podívanou. Stínidlo z foukaného skla má tvar květu máku, jehož listy jsou tvořeny bimetalovými proužky. Po zapnutí světla se bimetalové listy vlivem zahřívání ohnou směrem ven, takže se křehký květ velmi pozvolna otevírá. Ohebné hliníkové rameno s textilním pláštěm umožňuje stále nové tvary a také flexibilní nastavení světla. Jako podstavec slouží půlkruhová základna z nerezové oceli s leštěným povrchem. efektní stolní lampa Poppy Table je dílem Ulricha Beckerta, Georga Soanca-Pollaka a Petera Thammera pro společnost serien.lighting. Stůl Poppy přináší poezii do každé místnosti a je vyroben v Německu. poznámka: Pro zajištění požadovaného rozšíření bimetalových lišt po zapnutí se doporučuje provoz s halogenovou žárovkou G4 35 W.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Serien Lighting