vybojky-zarovky.cz

Vibia Guise 2 270 LED závěsné světlo, Obývací pokoj / jídelna, ocel, hliník, borosilikátové sklo, 20W, Energetická třída: G, K: 63cm

Povedený kus Vibia Guise 2 270 LED závěsné světlo, Obývací pokoj / jídelna, ocel, hliník, borosilikátové sklo, 20W, Energetická třída: G, K: 63cm od populárního výrobce Vibia jednoduše můžete pořídit v naší nabídce skutečně výhodně. V akci od 51 836 Kč.
Vibia Guise 2 270 LED závěsné světlo
Ověřit dostupnost
Značka: Vibia
51 836

Oceněná závěsná LED lampa Guise od designéra Stefana Dietze Závěsná LED lampa Guise je nejen vizuálním vrcholem nad jídelním stolem nebo barem, ale také fascinací pro oko. Pozorovateli se zdá, že světlo nevychází z osvětlovače, ale ze samotného materiálu. Tohoto efektu je dosaženo přesným broušením skla, které láme světlo zdánlivě neviditelného pásku LED, a svítí tak intenzivním světlem. Naopak při vypnutí se Guise díky své průhlednosti téměř zcela rozplyne v okolí. Nápad na design pochází od německého designéra Stefana Dieze, který navrhl svítidlo pro španělského výrobce značky Vibia a za svou práci získal několik renomovaných ocenění. Použité sklo je borosilikátové, které je lehké a zároveň odolné. Sklo je ručně vyráběné společností Schott AG a může mít drobné vzduchové bublinky, inkluze nebo škrábance způsobené procesem tavení a vlastnostmi skla. To však v žádném případě neznamená horší kvalitu, ale je to záruka pečlivé výroby, která činí každé svítidlo jedinečným.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky Vibia