vybojky-zarovky.cz

Aluminor Stolní lampa LED Galaxy, čtyři stupně přepínání, Pracovna / kancelář, ocel, plast, 7W, Energetická třída: F, K: 53cm

Levný kus Aluminor Stolní lampa LED Galaxy, čtyři stupně přepínání, Pracovna / kancelář, ocel, plast, 7W, Energetická třída: F, K: 53cm od značky se skvělou pověstí Aluminor snadno můžete najít v naší internetové nabídce ve slevě! Výhodně za skvělou cenu 2 649 Kč.
EAN: 03131130362458
Aluminor Stolní lampa LED Galaxy
Ověřit dostupnost
Značka: Aluminor
2 649

Multifunkční stolní LED lampa Galaxy Futuristický design stolní LED lampy Galaxy, vyrobené ve Francii, stačí k tomu, aby vyzařoval šarm a esprit. Celé v černé barvě se dá začlenit do jakéhokoli stylu vybavení a díky svým rozmanitým funkcím se stane nepostradatelným doplňkovým osvětlením. Směr světla lze kdykoli změnit otočením a natočením hlavy. Rameno svítidla lze také otočit přímo nad základnu. Galaxy je vhodný například jako stolní svítidlo do domácí kanceláře, ale brzy se stane nepostradatelným i v jakékoli jiné místnosti. Vyzařuje jasné světlo, které lze pomocí vestavěného dotykového stmívače přepínat ve čtyřech stupních a přizpůsobovat situaci v místnosti.

Další zboží z kategorie Stolní lampy
Další produkty od značky Aluminor