vybojky-zarovky.cz

Lindby Merela bodové světlo, černá, 2 zdroje, Obývací pokoj / jídelna, železo, borové dřevo, E14, 20W, P: 34 cm, L: 11.5 cm, K: 23cm

Žádaný kousek Lindby Merela bodové světlo, černá, 2 zdroje, Obývací pokoj / jídelna, železo, borové dřevo, E14, 20W, P: 34 cm, L: 11.5 cm, K: 23cm od spolehlivého výrobce Lindby máte možnost najít v naší nabídce skutečně levně. V akci za cenu 1 299 Kč.
EAN: 04251911728477
Lindby Merela bodové světlo
Ověřit dostupnost
Značka: Lindby
1 299 1 799 Kč Sleva -27%

Dvoulampový dřevěný reflektor Merela s černo-zlatými kovovými stínidly Merela přesvědčí vzhledem, který lze dobře umístit i do skandinávských stylů bydlení. Svítidlo je vybaveno dvěma stínidly, která jsou zvenku černá a uvnitř mají zlatou barvu, což velmi přispívá nejen ke vzhledu, ale také k útulnému světelnému vzoru. Obě stínidla lze posouvat samostatně, a tak je lze nastavit podle osobních preferencí. Prvky z borovicového dřeva, které mají poněkud tmavší povrchovou úpravu a dobře korespondují se skandinávským stylem vybavení, kde je vyžadována určitá míra útulnosti a přírodních materiálů, působí jako vizuální kontrast k černému kovu a zlatým vnitřním stranám. Svítidlo v podobě reflektoru lze namontovat na strop stejně jako na stěnu.

Další zboží z kategorie Bodová světla
Další produkty od značky Lindby