vybojky-zarovky.cz

Lindby Colten závěsné světlo 4 zdroje černá zlatá, Obývací pokoj / jídelna, železo, E27, 60W, P: 132.7 cm, L: 24 cm, K: 26cm

Tento kvalitní a levný kousek Lindby Colten závěsné světlo 4 zdroje černá zlatá, Obývací pokoj / jídelna, železo, E27, 60W, P: 132.7 cm, L: 24 cm, K: 26cm od společnosti se zárukou kvality Lindby pořídíte v naší nabídce za výhodné peníze. Akční cena 3 399 Kč.
EAN: 04251911730968
Lindby Colten závěsné světlo 4 zdroje černá zlatá
Ověřit dostupnost
Značka: Lindby
3 399 5 699 Kč Sleva -40%

Čtyřsvítidlové designové barové závěsné svítidlo Colten se spirálovými stínidly v černé a zlaté barvě Colten je skvělý rozptylovač světla do obývacího a jídelního prostoru v podlouhlém tvaru, který má nosník, k němuž jsou připevněna celkem čtyři stínidla ve tvaru spirály, která jsou vyrobena ze železa a jsou navržena ve dvou barvách, protože z vnější strany jsou navržena v matné černé barvě, zatímco vnitřní strana je tónovaná do zlaté, a tím nejen zjemňuje vzhled, ale také obohacuje světelný obraz o teplejší nádech, protože světlo se tak příjemně odráží. Spirála je navíc v každém případě natočena ve velmi širokých intervalech, a proto je na zdroj světla dobře vidět. Aby vypadaly dekorativně a vhodně, měly by se v ideálním případě používat lampy se skleněnými žárovkami, jako je tomu u žárovek nebo rustikálních lamp, které byly vytvořeny podle vzoru klasických žárovek. U jídelního stolu vytvoří závěsné svítidlo se čtyřmi žárovkami a podlouhlým paprskem rozhodně krásnou atmosféru a vybízí k tomu, abyste se cítili příjemně a zdrželi se u jídla a společných rozhovorů. Toto závěsné svítidlo lze namontovat i nad pult a získat tak jistý punc.

Další zboží z kategorie Závěsná světla
Další produkty od značky Lindby