vybojky-zarovky.cz

LED Solution Bílé LED fasádní solární svítidlo hranaté s pohybovým čidlem 9W IP65 Barva světla: Denní bílá 11887

Tento velmi oblíbený kus LED Solution Bílé LED fasádní solární svítidlo hranaté s pohybovým čidlem 9W IP65 Barva světla: Denní bílá 11887 od oblíbené značky se zárukou kvality LED Solution jednoduše můžete najít v naší internetové nabídce se slevou! Akční ceny od 999 Kč.
EAN: 3800170218161
LED Solution Bílé LED fasádní solární svítidlo hranaté s pohybovým čidlem 9W IP65 Barva světla: Denní bílá 11887

Moderní solární LED fasádní svítidlo s výkonem 3W oživí fasádu vašeho domu. Svítidlo je vybaveno soumrakovým a pohybovým PIR senzorem, díky kterým je možné nastavit 3 provozní režimy. Senzor má detekční úhel 120° a je schopen zachytit pohyb do vzdálenosti 4 až 5 metrů při montážní výšce 1,5-2,5m. Svítidlo se aktivuje pomocí tlačítka napájení (ON/OFF) umístěného na zadní straně. Jednotlivé diody neoslňují a ve svítidle nejdou vidět. Jsou tedy nerozeznatelné od běžného svítidla. Díky krytí IP65 svítidlo své uplatnění nalezne hlavně venku.

Za pomoci krycích klapek si sami můžete měnit vyzařování úhel svítidla v rozsahu 0°-90°

Součástí svítidla je monokrystalický solární panel o výkonu 3W, který dodává energii pro nabíjecí baterii Li-Ion 3,7V 2600mAh. Tato baterie je umístěna uvnitř svítidla a nabízí provozní dobu až 30h na jedno nabití. Nabíjení svítidla probíhá prostřednictvím sluneční energie, která za 8h baterii naplní do maximálního stavu.

Provozní režimy senzoru:

  • Režim 1 – Svítidlo se stiskem vypínače (ON/OFF) zapne a v noci automaticky svítí na jas 15lm a při detekci pohybu se rozsvítí na 100%. Po 30 sekundách bez detekce pohybu se lampa opět ztlumí na jas 15lm.
  • Režim 2 – Svítidlo se dlouhým stiskem vypínače (ON/OFF) na 3 sekundy zapne, svítidlo 2x zabliká a tím se přepne do druhého režimu. Svítidlo nesvítí, je v pohotovostním režimu a zapne se na 100% pokud je detekován pohyb. Po 30 sekundách bez detekce pohybu lampa zhasne a opět se přepne do pohotovostního režimu.
  • Režim 3 – Svítidlo se dlouhým stiskem vypínače (ON/OFF) na 3 sekundy zapne, svítidlo 3x zabliká a tím se přepne do třetího režimu. Svítidlo v noci nepřetržitě svítí na 100% jasu, když je jas v noci nižší než 15 luxů. 

Tato funkčnost umožňuje využívat svítidlo ve více režimech pro osvětlení různých venkovních prostor, včetně zahrad, chodníků, garáží a dalších.

Nástěnná LED svítidla neprodukují nadměrné teplo, nehrozí tedy požár. Ihned po zapnutí svítí na 100% výkonu. Nejsou náchylná na časté spínání, jsou tedy vhodná k zapojení s pohybovým čidlem. Dlouhá životnost a žádná údržba z nich dělají ekonomicky vhodnou náhradu klasických svítidel.