vybojky-zarovky.cz

LED Solution Bílý lištový LED reflektor 3F 10W Premium Barva světla: Teplá bílá 191371

Tento velmi oblíbený produkt LED Solution Bílý lištový LED reflektor 3F 10W Premium Barva světla: Teplá bílá 191371 od top výrobce LED Solution můžete sehnat na našich stránkách nyní výhodně. Cena od 699 Kč.
LED Solution Bílý lištový LED reflektor 3F 10W Premium Barva světla: Teplá bílá 191371

Tento bílý lištový LED reflektor o výkonu 10W je určen do lištového systému Global Track. Slouží jako náhrada halogenových lištových reflektorů, které se zahřívají a mají několikanásobně vyšší spotřebu elektrické energie. LED lištové reflektory nevyzařují UV ani infra záření.

Reflektor je osazen kvalitním napájecím zdrojem značky Philips nebo Osram, který je téměř celý ukryt v napájecí liště. Díky úzkému vyzařovacímu úhlu 24° je ideální pro nasvětlování expozic, produktů nebo uměleckých děl. Lištový reflektor je vybaven dvojitou osou otáčení, umožňující jeho pohyb v horizontálním směru až o 350° a ve vertikálním směru až o 80°. Díky této flexibilitě je možné reflektor libovolně orientovat podle aktuální potřeby a prostředí.

LED lištový reflektor svítí ihned po zapnutí na plný výkon. Díky COB LED čipu značky Philips a hliníkovému šasi se nepřehřívá. Tím je dána dlouhá životnost až 50 000 hodin. Vstupní napětí je AC 230V.

LED reflektor dosahuje skvělých hodnot ve věrnosti podání barev a to CRI vyšší než 90. CRI vyjadřuje vliv hodnoceného světla na zkreslení barev objektů pod ním pozorovaných a to v porovnání s referenčním světlem – čím je index nižší, tím větší je zkreslení barev.

CRI lentilky

LED svítidla jsou vhodná k trvalému dennímu svícení maximálně 10 – 12 hodin denně. Delší provoz snižuje životnost a mohl by vést ke ztrátě záruky.

Další produkty od značky LED Solution