vybojky-zarovky.cz

LED Solution Dotykový stmívač LED pásku do profilu 06121

Levný produkt LED Solution Dotykový stmívač LED pásku do profilu 06121 od společnosti se zárukou kvality LED Solution snadno můžete získat tady a teď právě za báječnou cenu. Právě teď za cenu 275 Kč.
EAN: 1100000061212
LED Solution Dotykový stmívač LED pásku do profilu 06121

Stmívač malých rozměrů je vhodný pro stmívání LED pásků v  hliníkových lištách neboli profilech. Stmívač zapojíte mezi pásek a zdroj. Spínač funguje na dotek prstů přes profil. Dotykem můžete pásek zapínat, vypínat a stmívat. Po nastavení úrovně svitu si stmívač po vypnutí a zapnutí pamatuje poslední nastavení.

Stmívač má dostatečný ovládací výkon až 120W, avšak dotyková část profilu pro LED pásky může být maximálně 2 metry, to znamená, že delší osvětlení musí být odděleno od  spínací – dotykové části profilu, kde je instalován stmívač – alespoň miniaturní mezerou, avšak celková délka osvětlení může být  do 120W příkonu.

Nelze použít při napájení z baterie. Stmívač funguje pouze se síťovými napájecími zdroji s dvojitou izolací, Napájecí zdroj nesmí být uzemněný, hliníkový profil nesmí být namontován přímo na zdi.

Na zdroj lze napojit pouze jeden dotykový stmívač a nelze kombinovat s jinými ovladači, či soumrakovými spínači.

Vyvarujte se napojení na dlouhý přívodní kabel od zdroje ke stmívači. Doporučujeme maximálně 2m dlouhý přívodní kabel.

Jelikož se jedná o miniaturní elektronické zařízení, doporučujeme instalaci přenechat na osobu s pokročilými znalostmi z oblasti elektroniky a zkušenostmi s pájením. Před zakoupením si prosím pozorně přečtěte návod.