vybojky-zarovky.cz

T-LED RGB+CCT LED pásek 12,5W/m 24V bez krytí IP20 085140

Zcela unikátní výrobek T-LED RGB+CCT LED pásek 12,5W/m 24V bez krytí IP20 085140 od společnosti s úžasnou pověstí T-LED snadno můžete sehnat v naší internetové nabídce až neuvěřitelně levně! Akční cena 250 Kč.
EAN: 1100687991109
T-LED RGB+CCT LED pásek 12
Ověřit dostupnost
Značka: T-LED
250

Tento speciální LED pásek kombinuje technologii RGB+CCTPásek umožňuje narozdíl od RGBW LED pásků vybrat teplotu bílé barvyCCT diody mají možnost nastavit teplotu bílé barvy, kdy lze vždy vybrat jednu z variant teplá a studená bílá, případně při spuštění obou barev najednou dojde ke sloužení obou barevných teplot a výchozí barva je zhruba okolo 4500K u CCT části. Nezapomeňte, že když kombinujete teplou a bílou barvu světla, tak jejich světelný tok můžete sečíst. Zároveň lze ale přepnout stejným páskem na RGB část a nastavovat si další možné druhy barev světla jako jsou červené, zelné, modré a jejich mixy barev.

LED pásek je zalitý v luminoforu, díky kterému svítí rovnoměrně (zvýší se jejich vyřazovací úhel).

Skvělé parametry a prodloužená záruka 3 roky jsou u nás samozřejmostí. Na rozdíl od nekvalitních LED pásků ty naše neztrácejí rychle svou svítivost a nehrozí zde náhodná porucha jednotlivých LED diod.

Hustota LED diod je 60ks/m, pásek díky tomu svítí rovnoměrně po celé své délce. Všechny naše pásky jsou vybaveny samolepící fólií 3M 300LSE, která skvěle přilne k podkladu.

Pásek dosahuje krytí IP20, což znamená, že není chráněn proti vodě ani prachu. Všechny námi nabízené LED pásky jsou stmívatelné.

Uvedená cena je za 1 metr LED pásku. Standardní návin na kotouči je 5 metrů. Snažíme se pásky krátit tak abyste na Vámi objednané délce měli již napájené přívodní kabely, pásek však může dorazit i bez nich.

Pokud budete zapojovat delší kus LED pásku než je 5 metrů, doporučujeme pásek napájet z obou jeho konců, nehrozí tak viditelná ztráta svítivosti. 

Pokud si nevíte rady s montáží LED pásku, využijte náš návod zde.

Nejběžnější použití tohoto pásku: dekorativní osvětlení vitrín, barů, šuplíků a polic, osvětlení nábytku, dekorativní osvětlení sádrokartonových podhledů a nik, osvětlení schodů, zadní části televize.