vybojky-zarovky.cz

T-LED SMART ZIGBEE PIR Pohybové čidlo 068508

Tento akční a ve slevě výrobek T-LED SMART ZIGBEE PIR Pohybové čidlo 068508 od spolehlivého výrobce T-LED máte možnost koupit u nás teď skutečně výhodně. Nyní zakoupíte za 399 Kč.
EAN: 8596558003645
T-LED SMART ZIGBEE PIR Pohybové čidlo 068508
Ověřit dostupnost
Značka: T-LED
399

Chytré pohybové PIR čidlo Zigbee, které je napájenou 3V baterií CR2450. Infračervené čidlo má dosah až 5m, snímané pole čidla je 150°. Součástí balení je samotné čidlo + kloub čidla, které lze sundat, baterie a oboustranná lepící páska. Čidlo můžete nainstalovat s kloubem, případně kloub sundat a nainstalovat samotné čidlo. Při  zaznamenání pohybu čidlo okamžitě informuje Vaši aplikaci (například SMART LIFE v kombinaci se Zigbee bránou). Díky propojení s aplikací Tuya nebo Smart life se Vám naskytuje víc možností, jak čidlo používat. Můžete v samotné aplikaci poté například nastavit, aby se spínalo jiné chytré osvětlení v jiné části Vašeho domova. Dále Vás může senzor například upozornit na zaznamenání pohybu. Vytvořit si můžete ale další vlastní scény a automatizace.

Pro správné fungování skrz aplikaci SMART LIFE je nutné zakoupit naši dimLED Zigbee bránu nebo kterýkoliv hub, který podporuje standart ZigBee 3.0. Tento senzor nepodporuje fungování s Philips Hue.

Vždy každopádně doporučujeme ponechat si balení a v případě nespokojenosti nebo nekompatibility s jiným Vaším systém lze do 14 dnů zboží vrátit.

Obsah balení: čidlo, kloub k čidlu, oboustranná lepící páska 3M, baterie CR2450